Icon telefon Suna-ne la: 0752 556 796


Epilare definitiva femei

100% money back guarantee
garantat banii inapoi
menu close menu

Despre noi

Epilare SPL pe picioare

   O ramura a Michelle Center, Epilare definitiva Suceava by Michelle, vine in completarea serviciilor obisnuite din cadrul unui salon de cosmetica si remodelare corporala si ofera calitate prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie din domeniul epilarii definitive.
   Epilare definitiva Suceava by Michelle asigura sesiuni de epilare profesioniste, executate de catre specialisti bine instruiti in prealabil si mereu implicati in diferite traininguri de imbunatatire a abilitatilor. Salonul nostru inovativ nu numai ca este unic in domeniu in judetul Suceava, dar de asemenea dispune de un personal calificat si serios si de cel mai calitativ echipament specializat din cate exista in acest judet, unul dintre putinele astfel de aparate de epilare definitiva din intreaga tara.
   Orice femeie isi doreste sa nu mai aiba grija pilozitatii excesive care uneori poate da batai de cap si poate jena pe cea in cauza, dar si sa se simta cat mai bine in pielea ei si cat mai atragatoare pentru cei din jur, asadar o epilare definitiva este cheia catre o imagine corporala si faciala ca la Hollywood.

Rezultatul epilarii SPL


   Aparatura de inalta performanta face ca o sesiune obisnuita de epilare definitiva sa se lase cu rezultatele dorite si fara regret in legatura cu banii dati pe un asemenea serviciu de exceptie. Este vorba despre echipamentul performant si revolutionar de epilare definitiva si fotoregenerare SPL, Yperion Or-Light. Un astfel de aparat de inalta calitate este cel mai rapid si puternic sistem de pe piata si se foloseste de lumina pulsata (SPL) pentru a reusi sa transforme din procesul epilarii definitive intr-un succes si in acelasi timp sa nu dauneze nici pielii.
   Mai mult de atat, Epilare definitiva Suceava by Michelle promite garantia serviciilor sale. Daca ceea ce rezulta din interventiile de epilare corporala nu este pe gustul dumneavoastra promitem returnarea banilor.
   Epilare definitiva Suceava by Michelle este situat pe strada Marasesti, nr.16, intr-o zona usor accesibila atat cu masina, cat si pe jos; ne desfasuram activitatea intr-un spatiu modern, luminos, in care staff-ul nostru stie cum sa se comporte cu clientii si unde aparatura cu care se lucreaza este de ultima generatie.