Icon telefon Suna-ne la: 0752 556 796


Epilare definitiva femei

100% money back guarantee
garantat banii inapoi
menu close menu

Inovatii in materie de frumusete cu YPERION SPL

picioare fine cu YPERION SPL

   Exista diferite ritualuri impuse de estetica moderna si industria cosmetica. Recent, aparatul Yperion SPL (Square Pulse Light), prezent si in salonul nostru de infrumusetare, Salon Michelle, a facut adevarate schimbari in modul de abordare a ingrijirii feminine.
   Oferim servicii de epilare definitiva, cu ajutorul acestui aparat minune, unic la saloanele din Suceava. Eficienta acestei metode tine de tehnologia moderna din spatele sau. Si cum pentru a incerca un nou produs, o alta abordare si noua tehnica trebuie sa cunosti toate detaliile, descopera ce este tehnica square pulse light pe care se bazeaza Or Light: are la baza un sistem de unde infrarosii si ultraviolete, raspunzatoare de indepartarea progresiva a firelor de par. Tehnica este una extrem de benefica avand in vedere performanta aparaturii, rezultatele fiind garantate intotdeauna.
   Aparatul Yperion SPL este mult mai eficient decat IPL, dat fiind faptul ca aceasta aparatura este formata din 5 impulsuri de energie care sunt dispuse consecutiv si constant si care au aceeasi intensitate. In plus, aceasta metoda revolutionara a epilarii si frumusetii elimina orice posibilitate de arsuri, demonstrandu-si performantele.

Epilare pe picioare cu YPERION SPL


   Tratamentul se realizeaza la un anumit interval de timp in functie de consistenta firului de par. Trebuie sa stiti si sa tineti cont de faptul ca sedintele de indepartare a parului pe termen lung se bazeaza pe o consultatie in prealabil, insa Salon Michelle dispune de personal in acest sens. Un singur loc, mai multe servicii.
   Costurile sedintelor de epilare definitiva difera si ele. Cert este ca firul de par va fi mai subtire pe masura inaintarii procesului de epilare definitiva, pana cand se va elimina definitiv, iar sedinta se repeta o data la 30-45 de zile. In functie de zona corpului si de pilozitatea naturala a fiecarui client se stabileste numarul exact de epilari cu ajutorul lui Or Light.