Icon telefon Suna-ne la: 0752 556 796


Epilare definitiva femei

100% money back guarantee
garantat banii inapoi
menu close menu

Noutatile salonului nostru

Imaginea 2.png
18/11/2014

Deoarece detinem unul dintre cele mai performante aparate de ultima generatie pentru epilarea definitiva din judetul Suceava, SPL Or-Light, fiind unul dintre putinele astfel de aparate din intreaga tara, salonul nostru recomanda cu caldura si cu incredere abonamentul pentru epilarea definitiva. Se promit rezultate vizibile, fara durere si timp petrecut cu folos.

Aparatul nostru de epilare SPL Or-Light este cu siguranta cel mai puternic si mai eficient dintre toate produsele din saloanele de lux; un proces fara durere si cu rezultate dorite. De asemenea, datorita faptului ca personalul nostru ia parte la traininguri in permanenta si beneficiaza de instructajul unui medic specialist dermatolog, sesiunile de epilare sunt o adevarata placere, si nu un chin.

Detinem un astfel de aparat renumit si in afara tarii, printre celebritatile si saloanele de lux, aparat care lucreaza cu tehnologia SPL (Square Pulse Light), tehnologie noua si mult mai eficienta decat tehnologia de epilare IPL (Intense Pulse Light), o metoda mai veche si mai dureroasa. Nu numai ca lucram cu cea mai buna aparatura din domeniu si detinem un personal profesionist,  insa clientii nostrii vor fi si consultati in prealabil, inaintea unei sesiuni de epilare definitive, de catre un medic dermatolog care va recomanda ceea ce se potriveste mai bine in functie de tipul de piele si de culoare.

 

Chiar daca este vorba despre o epilare definitiva, aceasta dorinta a clientului nu se poate realiza de la o singura sedinta de epilare, ci este nevoie de mai multe sesiuni cu aparatul Or-Light Yperion pentru a scapa pentru totdeauna de parul nedorit. In functie de cantitatea si densitatea parului, este posibila chiar si programarea de la 6 la 10 sedinte pentru o epilare cu adevarat definitiva, deoarece foliculii de par pot aparea din 4 in 4 saptamani. Insa, pentru norocosi si norocoase, uneori chiar si 6 sedinte de epilare, intocmite la un interval de 5 saptamani cu aparatul nostru profesional Or-Light Yperion se ajunge la rezultatele maxime si dorite!