Icon telefon Suna-ne la: 0752 556 796


Epilare definitiva femei

100% money back guarantee
garantat banii inapoi
menu close menu

Or-Light, Yperion SPL in Suceava

Imaginea 3.png
18/11/2014

Femeile sunt, de regula, in stare de orice pentru a atrage atentia prin frumusete. Tocmai la acest lucru ne-am gandit si noi si astfel ideea detinerii unei apaturi de epilare definitiva cu SPL (Square Pulse LIght) s-a concretizat.

Salon Michelle din Suceava pune la dispozitie aparatura de ultima generatie in materie de frumusete si cosmetica. Este vorba despre cel mai performant SPL al momentului care contribuie in mod eficient la indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului.

Daca pana acum IPL era cel mai performant aparat de epilare definitiva, astazi, Yperion SPL actioneaza in mod echivalent cu 5 sedinte de IPL.

Yperion SPL este aparatura care revolutioneaza industria cosmetica si mai ales ramura de epilare definitiva, dat fiind ca actioneaza cu o mai mare putere. La fiecare secunda se elibereaza flash-uri  masurate si echilibrate ceea ce face ca SPL-ul sa fie cel mai performant aparat de epilare definitiva de pe piata.

Avantajele utilizarii SPL la Salon Michelle

·         In primul rand, folosindu-l veti reusi sa eliminati firele de par distrugand radacinile dar protejand pielea;

·         Veti avea rezultate vizibile inca de la prima sendinta;

·         Intreaga procedura va fi facuta de catre un personal profesionist si medic dermatolog;

·         Poate fi folosit pentru orice portiune a corpului, lasand pielea delicata si sanatoasa;

·         Nu va veti mai confrunta cu epilarea la un anumit interval de timp deoarece parul va disparea complet pe masura avansarii sedintelor de epilare definitiva cu SPL;

 

·         Calitate garantata. In cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile aparatului, Salon Michelle va inapoiaza banii.