Icon telefon Suna-ne la: 0752 556 796


Epilare definitiva femei

100% money back guarantee
garantat banii inapoi
menu close menu

Yperion (Squar Pulse Light)

Imaginea 4.png
18/11/2014

Studiile au demonstrat ca exista 3,5 miliarde de oameni din lume care isi doresc sa scape de parul de pe corp cel putin o data la 3 saptamani, atat femei cat si barbati. Dupa mai multe metode de epilare tehnologia moderna face posibila epilarea definitiva, acum si cu Lumina Pulsata, metoda aplicata de Yperion (square pulse light).

Yperion SPL este o metoda de epilare definitiva care s-a dovedit a fi extrem de benefica de-a lungul timpului. Sigur ca aparitia petelor, a parului nedorit, a vaselor superficiale de sange sunt semne de imbatranire care trebuie sa fie corectate. Acest aparat este revolutionar si combina doua functii majore si anume cea a fotoepilarii SPL si cea a fotoregenerarii.

Yperion SPL contribuie la frumusetea tenului asa cum au descoperit cercetatorii datorita luminii cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri care confera o energie foarte puternica celulelor si imbunatateste calitatea, frumusetea si sanatatea pielii. Datorita acestor frecvente metabolismul intracelular este intensificat si astfel se produce sintetizarea fibroblastelor stimuland secretia elastinei si colagenului.

 

Aceasta tehnica este una revolutionara si unica pe piata cosmeticii oferind servicii garantate. Salon Michelle din Suceava pune la dispozitia oricarei persoane servicii de calitate oferite de un personal profesionist.